Boligskap Ekom for kommunikasjonskabling.

Skapet er produsert for å oppnå en god og fleksibel hjemmekabling for kommunikasjon.  Det er mulig å tilkoble Internett, TV og satellitt distribusjonssystemer, lyd, samt tradisjonelle telefon og ADSL tilkoblinger. Plast i dør og bakplate støtter installasjon av WiFi-enheter. Kabelinnføringer i topp, bunn og begge sidene av kabinettet muliggjør montering til større enheter med andre skap i denne serien, inkludert strømfordelingsskap. Dørene på skapet er hevet utover for å sikre den nødvendige bøyeradius på kablene, inkludert fiberkabler. Perforering på sidene i døren hjelper til kjøling av aktiv elektronikk. Installasjon av utstyr på bakplate i plast er raskt og enkelt. Skapene leveres i modulær høyde der en modul dekker 166mm. El-skap i denne serien har også samme mudulhøyde. Bredden og dybden av skapet er den samme for alle høyder. Skapet er universell for montering på vegg eller innfelt. For innfelt installasjon finnes det adapterramme som avdekking rundt skapet.

Åpne brosjyre Ekom skap

Svingbare sidepaneler

Skapet er konstruert med svingbare sidepaneler for enkel tilgang til terminering av kontakter

Dør og bakplate i plast for WIFI

Dør og bakplate i plast sikrer at man ikke skjermer signalene fra trådløse produkter som blir montert i skapet.

El-skap

NCS boligskap har egen serie med el-skap med samme design som Ekom-skap.

El-skapene finnes fra 1 til 3 moduler påvegg eller innfelt.


Åpne brosjyre NCS EL-Boligskap