Vi lanserer Smarthus produkter for installasjon i nybygg- og rehabiliterings markedet. Produktene er Zigbee 3.0 sertifisert. Produktene passer inn i flere app løsninger som Connecte, Futurehome, Homely m.fl.

De første produktene som lanseres er:

Lavtbyggende Stikkontakt

De smarte stikkontaktene muliggjør styring av frittstående lamper, varmeovner og andre husholdningsapparater. Denne lavtbyggende versjonen er tilpasset norske installasjonssystemer og passer i 1,5 veggboks.

Innfelt stikkontakt

De smarte stikkontaktene muliggjør styring av frittstående lamper, varmeovner og andre husholdningsapparater. Denne lavtbyggende versjonen er tilpasset norske installasjonssystemer og passer i enkel veggboks.

Termostat

Sett opp ukeplan for varmen i huset for å spare på strømmen eller bruk som «ring hytta varm» løsning. Vår termostat kan brukes med 10, 12, 15 og 47 kOhm følere, og passer i norske installasjonssystemer og veggbokser.

Dreiedimmer

En smart dreiedimmer kan brukes både som en tradisjonell dimmer og som en smart dimmer. Smartfunksjoner kan være automatisering av hjemmets belysning, eller brukes som en av/på bryter for andre smarte produkter som f.eks. stikkontaktene.

Puckdimmer

Puckdimmeren er ment for å gjøre mekaniske brytere smarte, den installeres bak en vanlig bryter og gir den smart funksjonalitet.

Gateway

Connecte SmartGateway benyttes for oppkobling av smarthusprodukter basert på den trådløse protokollen ZigBee 3.0.