NCS/Triton – 19″ Gulvrack

NCS/Triton – Gulvrack er det perfekte rack for data- og teleinstallasjoner med IP20 beskyttelsesgrad. Racket er konstruert i robust hel-sveiset stålkonstruksjon velegnet for tung belastning med 19” profil foran, bak og i midten for 100/120cm dybde rack.

Gulvrack med 80cm bredde er utstyrt med ”Fleksiramme” som gjør det mulig å flytte profiler fra 19” til 21”(ETSI) og opp til 23”. Profilene kan også sideforskyves til venstre eller høyre side som gir bedre plass til føring av patchkabler. Side- og bakplater er låsbare og det er utstanset hull for vifte og kableinnføring både i topp, bunn, bak og på siden av skapet. Børsteinnføring for kabler og justerbare bein er inkludert. Alle deler er jordet, inkludert dører og side-/bakplate, og det er et felles jordingspunkt i bunn av skapet for støtte av Ekomloven og standarden EN50310.

Se mer info Ny skapmodell